Draagconsult

Als u wilt leren uw baby op een veilige en prettige manier te dragen, dan kunt u een afspraak maken. Een draagconsult duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. In dit tijdsbestek leert u alle ins en outs van een knoopmethode. U oefent eerst een aantal keren met een speciale draagpop en daarna met uw kindje. Ook laat ik verschillende soorten draagdoeken zien en voelen zodat u een goede keus kunt maken als u een doek gaat aanschaffen.
Mogelijkheden:
 -buikdragen
 -heupdragen

Voor meer informatie omtrent werkwijze en dergelijke kunt u een e-mail sturen. Mocht u een afspraak willen maken, dan neem ik contact met u op. Ik kom bij u thuis, maar u mag ook bij mij komen. Het is aan te raden iemand te vragen op uw kind te letten, zodat u zich kunt concentreren op het oefenen. Binnen het tijdsbestek van één consult is het mogelijk één persoon te leren dragen. Deze tijd is nodig om de kwaliteit te kunnen waarborgen. In overleg is het mogelijk twee consulten na elkaar te reserveren. 
 
Tarief: 
50 euro per consult
45 euro voor een tweede consult
30 euro voor een half consult (u kunt al dragen, maar wilt uw techniek verbeteren.)

(Mocht u dit niet kunnen betalen, dan bepalen we in overleg een passend tarief. )
reiskosten buiten Leeuwarden 0,23 ct/km
homeFokjesteen.nl.htmlFokjesteen.nl.htmlshapeimage_4_link_0
Een bijzonder (kraam)cadeau...

Ken u dat, iemand heeft iets te vieren en u kunt maar geen origineel cadeau bedenken? Dan heb ik voor u dè oplossing!
U kunt bij mij een draagconsult of een voetmassage bestellen. 

Een draagconsult is voor iedereen die graag wil leren dragen, dit kan een ouder of verzorger zijn, maar natuurlijk net zo goed opa, oma, neef, nicht, gastouder, kraamverzorg(st)er, medewerk(st)er van het consultatiebureau, etcetera. Voetmassage.htmlshapeimage_6_link_0